Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Πάνος Δημητρακόπουλος | Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πύργος
Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Πάνος Δημητρακόπουλος έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Πύργο Ηλείας όπου ολοκλήρωσε με άριστα την υποχρεωτική εκπαίδευση, εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις & υποτροφία ιδρύματος Λάτση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1998.                                                       
 
Το 2003, έχοντας εκπληρώσει Στρατιωτικές υποχρεώσεις & Αγροτικό, ξεκίνησε να ειδικεύεται ως οφθαλμίατρος στο ΓΝΝ Κομοτηνής μέχρι το 2006, λαμβάνοντας, κατόπιν, παράταση θητείας στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική ΠΓΝ  Αλεξανδρούπολης. 
 
Το 2007 διεξήγαγε έρευνα στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΓΝΝ Κομοτηνής με αντικείμενο τις «Μεταβολές Ενδοφθάλμιας Πίεσης στην Αιμοκάθαρση».
 
Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος» Αθηνών (12.2008), κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις της  Α΄ Οφθαλμολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκτοτε, παρακολουθεί εκ περιτροπής τις εργασίες των τμημάτων Υαλώδους-Αμφιβληστροειδούς, Παιδοφθαλμολογίας, Ανοσολογίας και Οφθαλμικών φλεγμονών σε ειδικά δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας. 
 
Διατηρεί, από το 2010, οφθαλμιατρείο στον Πύργο Ηλείας με κατεύθυνση την Παιδο/Νευροφθαλμολογία/Στραβισμό, την Οφθαλμική φλεγμονή και τη Διαθλαστική Μικροχειρουργική με Laser και υπερήχους. Μελετά, μεταξύ άλλων,  την επιφανειακή οφθαλμική φλεγμονή, την παραδοσιακή σκιασκοπία στην κλινική διάθλαση και τις νευροεπιστήμες & την οφθαλμική προσαρμοστική μεταβολή στην απαιτητική καθημερινότητα (οπτικό stress), σύμφωνα με τις αρχές της Εξελικτικής Οπτομετρίας.

Οργανώνει, συντάσσει και παρουσιάζει εργασίες σε πανελλήνια συνέδρια και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά
.
 
Πάνος Δημητρακόπουλος MD
Οθφαλμίατρος
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών

 Μανωλοπούλου 20, Πύργος

 Τηλ: 2621032647

 Κιν: 6977030390

 E-mail: panosgd@yahoo.gr

Υπηρεσίες   Κλείστε Ραντεβού