Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ
ΙΑΤΡΕΙΟ
Πάνος Δημητρακόπουλος | Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πύργος
Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πάνος Δημητρακόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Μανωλοπούλου 20, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον ασθενή.
 
Σ’ ένα μοντέρνο, άρτια εξοπλισμένο χώρο στον Πύργο, καθημερινά ο οφθαλμίατρος πραγματοποιεί οφθαλμολογικές εξετάσεις, βασισμένος στην πολυετή του πείρα και τις επιστημονικές του γνώσεις. Πραγματοποιεί όλες τις οφθαλμολογικές εξετάσεις και παρέχει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο ενηλίκων και παιδιών. Έχοντας ως κύριο γνώμονα τη σωστή διάγνωση και θεραπεία απαλύνει τα συμπτώματα του ασθενή και βελτιώνει την όραση, το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.
 
Η οφθαλμολογία είναι μια ιατρική ειδικότητα που κατεξοχήν εξαρτάται από τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Μόνο με τα τελειότερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα είναι δυνατόν να τεθεί η σωστή διάγνωση και να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη ικανοποίηση των ασθενών. 
 
Έτσι, στο ιατρείο του οφθαλμίατρου Πάνος Δημητρακόπουλου θα βρείτε σύγχρονο και αξιόπιστο τεχνολογικό εξοπλισμό που συμβάλλει στην πλήρη διερεύνηση και την ακριβέστερη διάγνωση πληθώρας οφθαλμικών παθήσεων.


Σκοπός του ιατρείου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαφή, τόσο με τον ασθενή όσο και με την οικογένειά του. 

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον χειρουργό οφθαλμίατρο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος και βρείτε έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά σας να θωρακίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία σας! 
 
 ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 08:30 - 11:30 (Ελεύθερα) & έως 11:30 - 17:30 (Με Ραντεβού)

Τρίτη: 08:30 - 11:30 (Ελεύθερα) & έως 11:30 - 17:30 (Με Ραντεβού)

Τετάρτη: Κατόπιν συνεννόησης λόγω χειρουργικών ραντεβού εκτός έδρας

Πέμπτη: 08:30 - 11:30 (Ελεύθερα) & έως 11:30 - 17:30 (Με Ραντεβού)

Παρασκευή: 08:30 - 11:30 (Ελεύθερα) & έως 11:30 - 17:30 (Με Ραντεβού)

Σάββατο: Κατόπιν συνεννόησης λόγω χειρουργικών ραντεβού εκτός έδρας

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ