Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Πάνος Δημητρακόπουλος | Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πύργος
Οι οφθαλμολογικές παθήσεις επηρεάζουν την όραση και δυσκολεύουν απλές καθημερινές δραστηριότητες. Επειδή έχουν την τάση να επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου η άμεση αντιμετώπισή τους είναι απαραίτητη για την επαναφορά της ικανότητας σας να βλέπετε.
 
Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και αγάπη για τον άνθρωπο, ο χειρουργός οφθαλμίατρος Πάνος Δημητρακόπουλος προσφέρει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε ασθενή. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, ο χειρουργός οφθαλμίατρος μπορεί να αντιμετωπίσει επιτυχώς όλες τις οφθαλμολογικές παθήσεις, από την πιο απλή και συνήθη έως την πλέον περίπλοκη και εξειδικευμένη περίπτωση, που χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης και διορθωτικής παρέμβασης με laser. 
 
Σας προσφέρει σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα όρασης που σας απασχολούν, υποδεικνύοντας την καταλληλότερη θεραπευτική παρέμβαση, σε εξατομικευμένη πάντα βάση. 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

 Γενική Οφθαλμολογία

 Νευροφθαλμολογία

 Στραβισμός

 Παιδοφθαλμολογία

 Οφθαλμική φλεγμονή

 Μικροχειρουργική με Laser και υπερήχους

 Παραδοσιακή Ταινιοειδής

 Οφθαλμολογική απεικόνιση

 Δισκοειδής Σκιασκοπία στη διάθλαση και τις νευροεπιστήμες
 
 
Ο χειρουργός οφθαλμίατρος είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας δώσει χρήσιμες ιατρικές συμβουλές και να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με οποιαδήποτε ενόχληση, μόλυνση ή οφθαλμολογική πάθηση αντιμετωπίζετε εσείς ή κάποιος οικείος σας.
Στόχος του οφθαλμιάτρου Πάνος Δημητρακόπουλος είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και να προσεγγίζει κάθε ασθενή ξεχωριστά, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη διαπροσωπική σχέση εμπυστοσήνης.